browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dupa ce ati decis sa cumparat mobila si ati gasit si magazinele de unde vreti s ao cumparati va recomandam sa tineti cont de mai multe sugestii. Tocmai de aceea, mai jos v-am pregatit mai multe sfaturi pentru momentul in care vreti sa cumparati mobila si in acelasi timp sa faceti si economie.

Inaite de a pleca sa faceti cumparaturile masurati cu atentie spatiul unde veti pune mobila. Luati in calcul tevile, ferestrele, intrerupatoarele si prizele dar si alte lucruri ce pto sa influenteze amplasarea mobilierului. Luati in calcul si parchetul sau culoarea glafurilor si usilor.

Luati pe cineva cu care locuiti pentur a va consulta inainte de a cumpara mobilierul pentru a putea sa economisiti timp. Sutn si oameni care fac foarte mule drumuri la magazin numai pentru ca persoana cu care impart casa nu s-a decis inca asupra culorii sau nu stie ce electrocasnice urmeaza sa fie amplasate pe respectiva mobila. Cu toate ca veti merge insotiti nu uitati ca veti locui in spatiu respectiv si prin urmare este necesar sa va ganditi si la propriul confort.

Inainte de a pleca la magazin aflati tot ce se poate despre materiale. Sunt si cateva clase mari de materiale utilizate pentru a produce mobila de calitate si aici intra palul, MDF-ul si lemnul. MDF-ul permite si frezarea si va ajuta sa dat o nota eleganta movilei. Mobila se face in general din pal si fronturile vor fi facute din lemn masiv sau din MDF.