browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Holul este poarta de acces in locuinta iar prima impresie pe care musafirii o au cand intra in casa si-o formeaza in hol. Holul este prima gura de aer de acasa si indicat ar fi, ca fara sa va ganditi la musafiri, sa amenajati aceasta incapere asa cum va doriti.

Pentru mai multew delaii cititi si alte sfaturi despre mobila.

1 Aranjati casa asa cum va place si nu uitati ca musafirii trebuie sa creada si  sa simta ca spatiul acela este a dumneavoastra, asa ca personalizati-l.

In general, in hol exista si o serie de activitati specifice: incaltat/ descaltat, imbracat /  dezbracat, depozitare haine si incalatminte, acesorii, chei umbrele si incarcatoare, privit in oglinda, amplasarea listelor cu obiective, etc.

Holul este un spatiu care necesita atentie la detalii si va recomandam sa nu il supraincarcati cu mobila. Cele cateva elemente care sunt cu adevarat utile si estetice sunt suficiente. Puneti cuierul si dulapiorul de pantofi, masuta de perete doar daca incape si eventual incerati sa aiba si sertare, ori bancheta si fotolii de hol. Acestea din urma asigura confortul si practicabilitatea.

Puteti apela si la sfaturile unui specialist daca simtiti ca nu va descurcati suficient de bine. Daca aveti un hol mic incercati sa nu inghesuiti mobila si sa nu blocati caile de acces.