browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mobilierul pentru dormitoare moderne este foarte cautat. Pentru a fi in pas cu moda puteti amesteca piesele moderne cu obiectele din lemn, creand un stil eclectic, imbietor si puteti combina traditionalul cu contemporanul, obiectele vechi cu mobila in stil pop. Pentru a face combinatia perfecta pentru dormitorul dumneavoastra este nevoie sa cunoasteti cateva trucuri.

Citit si sfaturi pentru cumpararea mobilei.

1.jpg]Nu adaugati metal in camerele in care mobila  este facuta din lemn, contrastul poate fi prea intepator si mobila poate parea nelalocul ei. Secretul incaperilor moderne este contrastul creat prin intrepuneri discrete.

Culoarea dormitorului trebuie sa fie deschisa si luminoasa si chiar din punct de vedere al cromaticii aspectul trebuie sa fie primitor. Mobila din lemn cu aspect natural nu este o alegere moderna.

Pentru decoratiuni de pat va recomandam materialele si tesaturile morene care sa actualizeze lemnul. Accesoriile vor inmuia liniile mobilierului si vor face ca incaperea sa nu fie nici prea comoda nici prea relaxata.

Un dormitor modern reprezinta garantia petrecerii unui timp reconfortant si relaxant. Decorul in stil modern, locul in care va odihniti va arata minunat. Puteti folosi elemente de mobilier sau de decor exotice, din alte culturi, care vor crea efecte neasteptate. Va recomandam sa acordati atente modului in care se combina piesele si la aspectul general. Indesign, singura recula ce se aplica este lipsa regulilor. Cel mai frumos decor este acela in care va simtiti bine.