browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Am facut o lista cu 5 sfaturi de baza pentru momentul in care alegeti mobila de bucatarie tinand cont de faptul ca in aceasta camera conditiile, mobila si toate detaliile sunt importante pentru toata casa. Bucataria ar trebui sa fie practica, luminoasa, confortabila si sa va ofere posibilitatea de a va misca in voie si de cele mai multe ori sa fie si locul de luat masa.

In momentul in care alegeti mobila pentru bucatarie un prim criteriu este tipul de bucatarie.

Prima varianta e cea cu bucataria inchisa, a doua varianta la vel de des utilizata este cea cu bucataria deschisa spre hol. Mobila de bucatarie pe comanda e o solutie foarte buna. Puteti sa utilizati spatiul mult mai bine pentru a va organiza bucataria in funtie de stilul si de nevoile tale. Moila pentru bucatarie pe comanda este tot timpul practica si la fel este si mobila gata fabricata poate sa atinga aceste standarde. O solutie ar fi sa ombinati piesele de obilier.

Aveti de unde sa alegeti si conditia pe care va trebui sa o respectati este sa pastrati un element comun chiar si atunci cand piesele principale sunt foarte diferite.

Cel mai bun material in momentul in care alegeti mobilierul de bucatarie este cel care este tratat chimic. O alegere buna e mobila din pal sau din aglomerat pentru ca e rezistenta la umezeala si putin costisitoare. Se adauga mereu in bucatarie otel, sticla sau inox. Sunt moderne, ieftine si usor de curatat si foarte rezistente.

Detaliile sunt cele care fac diferenta. In momentul in care vorbim de mobila de bucatarie, obiectele cre sunt expuse, insula de bucatarie, accesoriile si plita. Tehnologia de varf nu e doar un moft ci si un detaliu util sau practic care transforma bucataria.

Culoarea este un detaliu foarte important. Culorile au un rol foarte important. Rosu, portocaliu si galben sunt culori calde, energizante si albastru, verde si violet sunt culori reci care creatza o atmosfera linistita. In momentul in care sunt alese nunatele pentru mobila si pereti si trebuie sa evaluati daca acestea se potrivesc intre ele. Combinatia va trebui sa fie unitara si chiar daca alegeti piese separate ori aveti mobila unitara realizata pe comanda.