browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mobila Oradea pret

Sa gasiti mobila perfecta poate fi amuzant dar se poate transforma repede intr-o activitate ce da dureri de cap. Cu putin timp, rabdare si creativitate puteti gasi mobila dorita la un pret mai mic.

Cititi si despre mobila de calitate.

Noi v-am pregatit o lista cu sfaturi despre cum puteti cumpara o mobila ieftina in doar cativa pasi.

mobila oradea pretLuati in considerare perioada si incepeti cumparaturile. Companiile de mobila scot noi produse in februarie si in august, iar ianuarie si iulie sunt luni favorabile pentru cumparaturi pentru ca se fac lichidari de stoc.  De asemenea va puteti planifica achizitionarea de mobila in jurul unei sarbatori, sau zile speciale cand se fac reduceri.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Sfaturi mobila de bucatarie, 10 greseli de evitat in amenajari si mobila pentru tehnica incorporabila.

Cumparati online. Cumparaturile online sunt ca si cand ati avea acces la intreg magazinul si puteti cauta eficient mobila dorita chiar de acasa.

Mobila Oradea cel mai bun pret

Pentru a obtine un pret mai mic unele persoane apeleaza la mobila second hand. Stim ca pentru multi, cumpararea unor lucruri deja folosite nu suna bine, dar de cele mai multe ori mobila SH este unica si mult mai accesibila si mai ieftina.

Al patrulea si cel mai complicat sfat este sa retusati mobila pe care o aveti deja. Daca aveti suficienta mobila pentru a umple spatiul, dar nu se mai potriveste stilului dumneavoastra, puteti si o retusati si sa o transformati in mobila unica. Dulapurile din lemn, etajerele pentru carti sunt cateva piese de mobilier pe care le puteti transforma radical. Puteti indeparta straturile de vopsea si le puteti da o noua culoare. In multe apartamente, daca sunt inchiriate, nu puteti sa rezugraviti si aceasta este o metoda buna de a readuce o pata de culoare.

Cum se aranjeaza accesoriile in living?

Tot mai multe obiecte au tendinta de a ocupa livingul si este important ca acestea sa fie pozitionate balansat si tinand cont si de proportii. Dupa ce ati termina de aranjat mobila din sufragerie trebuie sa puneti si accesoriile la locul lor si de aceea ne-am gandit ca va pot fi utile cateva sugestii in ceea ce priveste amenajarile interioare.

Unul din cele mai bune locuri in care se poate plasa o opera de arta este partea de deasupra canapelei in livinf. Daca este  cazul va puteti asigura ca lucrarea nu este foarte mare sau foarte mica. Daca doriti sa utilziati obiecte mici atunci acestea ar trebui grupate si ar trebui sa va asigurati ca lasat un spatiu egal intre ramele fotografiilor sau tablurilor.

Daca puneti doar rame ar trebui sa tineti cont de regulile existente pentru tabluril. Plasarea depinde de marimea zidului si nu trebuie puse la o inaltime foarte ridicata.

Perdelele, draperiile trebuie sa aitnga pamantul. O greseala des intalnite este plasarea in sufragerii a unor perdele scurtecare se opresc undeva la jumatatea distantei dintre pervaz si podea si astfel se creaza un aspect disproportionat. Cand se pune perdeaua aceasta trebuie sa porneasca de la minim 10 cm de deasupra ferestrei si sa depaseasca latimea geamului pe ambele parti.

Daca nu stiti unde ar trebui amplasat un televizor puteti sa tineti cont de faptul ca baza ecranului acestuia ar trebui sa se afle la nivelul pieptului. Aceasta nu este o regula batuta in cuie mai ales pentru ca exista tendinta de a plasa televizoarele pe mobila joasa. Trebuie insa sa siti ca aceasta nu este o pozitie optima pentru televizor si ca in timp veti avea ceva dureri de gat si spate din cauza unei astfel de pozitionari.

Este foarte importanta distanta dintre TV si ochi. Daca e posibil in locul in care se va amplasa televizorul ar trebui sa asigurati o distanta mai mare de trei ori decat diagonala arcanului, intre ochi si ecran pentru a obtine o distanta optima.

Sunt doar cateva idei cu care speram sa va ajutam atunci cand nu stiti de unde sa incepeti amenajarea si ce sa faceti dupa ce ati pus piesele de mobilier in incapere. Accesoriile sunt foarte importante pentru o sufragerie si nu numai. In afara de mobila si accesoriile imprima un stil casei sau in subliniaza si evidentiaza pe cel deja existent.

Sfaturi pentru alegerea mobilierului

Definiti-va nevoile personale

Un mediu, cum ar fi un dormitor, are nevoi diferite in functie de cei care il folosesc. O persoana are nevoie de un pat individual, in timp ce o camera pentru copii pentru doi frati va avea nevoie de doua paturi de o persoana sau de un pat supraetajat. Camera pentru copii pentru frati poate necesita doua mese sau o suprafata mai mare pentru studiu.

Astfel, puteti personaliza lista mobilierului necesar pentru proiectul dvs. Este important sa va opriti si sa va ganditi la ceea ce intr-adevar are nevoie familia dvs. si cum sa rezolvati problema mobilierului dvs. de acasa pentru a va face viata zilnica mai confortabila.

Mobilier complementar

Pentru a realiza anumite activitati, sunt necesare si unele piese de mobilier complementare, cum ar fi piesele de depozitare, care sunt esentiale pentru mentinerea ordinii.

O camera poate avea nevoie de o biblioteca mare daca locuitorii sai sunt colectionari de carti sau poate un birou, o masa pentru un computer, un dulap TV si asa mai departe. Intr-o sala de mese, puteti alege sa asezati un dulap pentru ustensile care nu sunt stocate in bucatarie, cum ar fi vasele fine si tacamurile, linguri etc.

Dimensiunea si forma mobilierului pentru casa

Odata ce ati definit ce mobilier este necesar, dimensiunea si forma intra in joc. Practicitatea, estetica, stilul si spatiul disponibil trebuie luate in considerare. Consideratiile practice sunt direct legate de functia mobilierului, desi ar trebui sa fie definite specificatiile pentru fiecare piesa – de exemplu, cate sertare sunt necesare intr-un dulap de sertare? Cati oaspeti vor trebui sa incapa la masa?

Consideratiile platice (estetica) sunt legate de designul spatial integrat. De exemplu, daca mobilierul va fi drept sau curbat, daca spatiul necesita mobilier inalt sau scund etc.

In cele din urma, dupa cum s-a mentionat mai sus, spatiul determina dimensiunea mobilierului si distributia acestuia. Diferitele piese de mobilier trebuie sa fie intotdeauna legate de spatiu inainte de a le cumpara. Verificati daca dimensiunile lor sunt potrivite pentru proiectarea generala – de exemplu, o sectiune poate sa nu fie cea mai buna alegere pentru o zona de locuit mica. De asemenea, trebuie sa fie luate in considerare spatiul fizic al camerei si modalitatile de amplasare a mobilierului, cum ar fi dimensiunea unei ferestre sau apropierea de o usa.

Spatiile mari permit mobila mare. Intr-o camera mare, deschisa, mobilierul ajuta la impartirea spatiului de locuit si a mesei: