browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Prin ce este caracterizata o bucatarie cu tehnica incorporabila. In special prin ergonomicitate. Simplificand pana la limita situatia putem sa spunem ca o bucatarie e proiectata si asamblata cu pricepere si va fi foarte confortabila pentru gospodina casei.

Toate detaliile din interiorul bucatariei sunt puse astfel incat nicio miscare a omului in spatiu nu poate fi in plus, neindemanatica sau dificila. Studierea fiziologica sau igienica profunda a spatiului locuintei a inceput chiar in anii 20.

Noul stil permite in sensul bun al cuvantului sa se simplifice interiorul. Supunerea decorului unor elemente de logica si de confort foarte bine puse la punct fac ca bucataria sa ofere un confort sumplimentar si se obtine o gestiune mai buna a spatiului.

Scopul producatorului de tehnica pentru bucatarie si a proiectantului de interioare este acela de a amenaja spatiul in asa fel icat sa tina cont de tot si de toate. Bucataria asamblata conform dimensiunilor clientului este intotdeauna un sistem modular. Exista cutii de anumite dimensiuni prevazute pentru a instala tehnica si accesoriile.

Dulapul pentru masina de spalat vase are dimensiuni variabile care depinde de modelul de masia. Tot acest lucru face referire si la masina de spalat. Pentru comoditate aceste dulapuri se pun langa chiuveta.

Exista doua tipuri de mobilier pentru cupto: dulapioarele si dulapurile inalte care au sectii speciale. Cupotrul poate sa fie instalat sub plita dar se admite si in dulapuri amplasate mai sus. Dulapurile pot sa aiba 2 sectii pentru cuptor cu micounde si pentru cuptor. Atat dulapurile cat si dulapioarele au lungimea de 60 pe 90 cm iar inaltimea poate sa difere.