browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pentru a crea un spatiu cat mai placut si in acelasi timp functional sunt cateva principii de design pe care nu este recomandat sa le ingnorati. Bucataria e mult mai mult decat un simplu spatiu in care se va pregati mancarea, este un loc unde toata familia se aduna pentru a lua masa si pentru a petrece timp impreuna si este locul in care ne relaxam la o ceasca de ceai sau de cafea sau locul in care primim musafirii. Prin urmare modul in care este amenajata aceasta camera va trebui sa fie functional dar si atragator din punct de vedere estetic.

Specialistii in desing numesc spatiul existent intre chiuveta si frigider triunghiul bucatariei mai exact zona in care se va desfasura cea mai intensa activitate si care are nevoie de o mobilitate foarte crescuta. Din toate elementele, la chiuveta veti petrece cel mai mult timp. Aceasta trebuie sa aiba un acces usor la aragaz si la friguder dar si la spatiile de lucru.

In cazul in care chiuveta nu e pusa in locul potrivit puteti sa angajati un instalator care sa mute tevile pentru a va scuti de aceste batai de cap.

Bucatariile ar trebui sa adaposteasca mai multe lucruri, de la alimente si pana la ustensile pentru prepararea mancarii si tot mai mult produse electrocasnice. A gasi un loc pentru ele mentinandu-le in acelasi timp si la idnemana este o misiune grea care poate sa fie usurata cu mult cu ajutorul unei planificari atente. Daca aveti o bucatarie mica puteti sa optati si petru corpuri suspendate inalte sau sa folositi spatiul gol de deasupra unde puteti oue cutii cu lucrurile pe care nu le mai folositi. O alta variata ar fi sa amplasati un dulap pe frigider.