browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mobila Oradea ieftina

Vom incepe acest articol mentionand ca atunci cand vreti sa va cumparati mobila e bine ca initial sa va faceti si o idee despre ce inseamna lucrarile facute cu responsabilitate si cele realizate necalitativ si strict prin prisma pretului.

Va recomandam sa nu picati in capcana atunci cand vedeti mesaje de genul bun si ieftin pentru ca de cele mai multe ori asa ceva nu exista. Pretul se afla in stransa legatura cu nivelul de calitate al produselor. Aceste mesaje sunt reclame agresive care au doar rolul de a va atrage. De aceea am ales sa va prezentam si principalele caracterisitici ale mobilei de care va trebui sa tineit cont in fata pretului.

Pentru mai multe informatii accesati paginile mobila ieftina pentru living, mobila de bucatarie ieftina si cum amenajam livingul.

Mobila Oradea ieftina

Materialele cel mai des folosite sunt PAL-ul. Va recomandam sa fiti atenti ca aceste materiale sa aiba grosimea de cle mult 18 mm pentru a putea astfels a evitati accidentele.

Canturile pot sa fie din melamina ori din ABS. Melamina are un pret mai mic insa se va rupe mai usor, se deslipeste la umezeala si nu rezista mult timp. Canturile ABS sunt scumpe insa nu au moarte. Puteti sa mutati mobila, o puteti umple cu obiecte grele iar ABS-ul nu se va distruge.

Optati de fiecare pentru eurosuruburi, nu pentru cuie. Atentie la toate detaliile pentru ca movila nu va avea mobilitate si rezistenta in cazul in care se imbina cu cepuri sau cuie. Verificati sa fie prinsa cu eurosuruburi, daca vreti sa nu se dezmembreze mobila in momentul in care puneti TV-ul pe ea.

Atentie ca sertarele sa aiba fundul prins cu suruburi si nu cu capse. Verificati daca vor culisa bine pe glisiere sau pe sine in functie de tipul de serrare pe care il aveti.

In ceea ce priveste usile, verificati sa fie prinse cu un numar suficient de balamale, daca doritis sa nu se lase.

Picioarele pe care sta mobila ar trebui sa fie metalice, iar corpurile foarte usoar eori cele foarte grele pot sa fie direct in contact cu podeaua.

Finisarea este u lucru evitat de producatori din cauza timpului necesar la eectuare. E neplacut sa vedeti urme de clei pe mobilierul cumparat sau sa va zgariati cand atingeti marginile. Culorile influenteaza mult modul in care va fi perceput un spatiu, si de aceea este recomandat sa tineti cont de toate aceste aspecte in momentul in care alegeti mobila, pentru inceut este recomandat ca mobila sa se aleaga tinand cont de cromatica generala a locuintei.

Noi  va oferim u raport mobilier pret care este menit sa justifice calitatea produselor pe car ele oferim.

Mobila la comanda va corespunde in primul rand cerintelor si gusturilor pe care le aveti in ceea ce priveste mobila. Puteti sa alegeti o gama vasta de culori si texturi care pot fi in armonie cu culoarea pe care o au peretii ori cu parchetul sau cu nuantele pe care le au accesoriile.

Aveti la dispozitie multe combinatii astfel incat sa puteti sa va bucurati de produse unice si de calitate. Un alt avantaj este si faptul ca existe spatii unde mobila standard nu se poate incadra perfect, si in aceasta categorie intra si bucatariile, nisele sau baile. Acest inconvenient va fi eliminate de mobila la comanda.