browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Am facut o lista cu cinci sfaturi de baza care sa va ajute sa gasti mobila ieftina si de calitate pentru bucatarii mai ales ca aceste camere sunt esentiale pentru confortul intregii case.

Inaite de a cumpara mboila va trebui sa determinati exact ce bucatarie aveti: deschisa sau inchisa. Al doila criteriu la fel de important este dimensiunea. In functie de aceste doua detalii principale se va alege si mobilierul.

Mobila de bucatarie care se face la comanda este o solutie foarte buan. Se poate folosi spatiul mult mai bine daca va organizati bucataria dupa propriile nevoi si standarde. Solutia poate fi uenori sa combinti piesele de mobilier si sa alegeti exact ceea ce va trebui. Un material foarte bun pentru momentul in care alegeti mobila pe comanda este cel tratat chimic. O buna alegere este si mobilierul din pal ori din aglomerat pentru ca va rezista mai mult la umezeala si va fi mai putin costisitoare. Va recomandam sa adaugat in bucatarii sticla, inox sau otel. Acestea sunt material usor de curatat si in acelasi timp sunt si ieftine si moderne.

Detaliile sunt cele car evor face diferenta. In momentul in care vorbim despre mobila de bucatarie detaliile inseamna blat, feronerie, corpuri de iluminat, obiecte expuse, insulad e bucatarie sau plita. Tehnologia de varf nu e doar un moft ci si detalii practice si utile care vor transforma bucataria.

Pisele de mobilier trebuie realizate confrom saptiului disponibil si daca aveti o casa mica este nevoie de mobila suspendabila ori cu etajere pe doua nivele. Datorita tehnologiilor  noi sunt mai multe solutii pentru spatii mici.