browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cum se alege corect mobila?

Inaltimea si marimea pe care o are mobila va trebui sa se potriveasca perfect in spatiul in care aceasta mobila va i pusa. Mesele mari pot sa fie si ele o buna idee atunci cand spatiul va ajuta, insa daca spatiul este mic va recomandam sa va limitati pe cat posibil la acele piese de mobilier care va trebuie. Daca ati gasit un stil potrivit de mobila e foarte bine, iar daca nu trebuie sa luati cateva detalii in considerare. Piesele de mobilier care sunt in mai multe stiluri pot sa arate imperuna ca o colectie si de asemenea au potentialul de a da camerei un aspect elegant.

Daca stiti sa combinati toate piesele de mobilier si sa le armonizati corect atunci cel mai bine este sa amestecati stilurile. Va trebui sa tineti cont de scopul pe care il are fiecare incapere in care veti pune mobila. De exemplu, in camera copilului nu se va ptorivi mobilierul Rococo. Camerele copiilor trebuie sa emane in general bucurie si nu seriozitate si eleganta si in acest caz mobila clasica nu isi are locul in aceste camere.

Pisele de mobilier preucm dulapurile de dimensuni foatre mari, sunt de obicei apreciate pentru ca au o capacitate buna de stocare, dar in mod sigur nu veti vrea sa puneti un sifonier mare in spatii in car elocul este mc si ingust pentur ca nu veti putea sa aveti libertate de miscrae in incaperea respectiva. Incaperile aglomerate u va vor oferi  confort nici in legatura cu faptul ca veti locui acolo si nici vizual. Daca incaperea e mare atunci este recomandat sa evitati piesele de mobila mici.

Atunci cand vreti sa cumparati mobila e bine ca initial sa va faceti si o idee despre ceea ce presupune o lucrare facuta in mod resposabil si una care se face necalitativ prin prisma pretului.