browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cum gasim mobila ieftina si buna?

Pretul mobilierului va fi dat de obicei dat de accesoriile folosite si de materiale. De la sertarele care nu se inchid zgomotos datorita sistemelor de amortiare moderne si pana la sisteme de deschidere ingenioase, toate pot sa creasca pretul mobilei.

Veti dori sa folositi mobila pe termen lung. Mobila nu se cumpara usor si nici nu se schimba dupa cateva zile iar modul in care este dotata va poate ajuta pe termen lung.

Incercati sa faceti toate piesele la acelasi producator. Altfel veti negocia pentru apartamente decat pentru piesele individuale.

Atunci cand faceti mobilierul pe comanda va recomandam sa negociati. Va trebui sa aveti rabdare si sa nu uitati ca producatorul de mobila este cel care stie sa faca perfect mobila dar nu sa citeasca ganduri. Explicati ca mai bine si cat mai clar ceea ce vreti si lasati-va pe mana specialsitilor. Ii veti castiga astfel increderea si simpatia iar sicutiile se vor desfasura cu calm. Inainte de a porni la cumparaturi pentru mobilierul din lemn exista mai multe intrebari la care va recomandam sa stiti raspunsul.

Trebuie sa stiti toate detaliile precum ugetul tipul de lemn, metodele de constructie, calitatea si finisarile si trebuie sa luati toate aceste detalii in calucl inaite de a va decide ce piese de mobilier sa luati. Desi in final nu veti tine exact de bugetul stabilit initial, acesta este un element foarte important cand cumparati mobilierul. Desi apreciati calitatea si designul sau materialele fine, puteti sa fiti tentati sa chletuiti mai mult. Puteti alege si ca acesta sa fie bugetul de start care sa poata fi modificat daca este necesar. Un buget va pate pastra pe o linie astfel incat sa nu aveti tendinta de a cheltui mult pe o piesa de mobilier.