browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cum cumparam mobila pe comanda?

In acest articol ne-am decis sa va aratam cu puteti sa mobila ieftin un dromitor, profitand din plin de spatiul disponibil pe care il aveti. Stabiliti care este cel mai potrivit loc unde sa puneti patul: unul din peretii camerei de preferinta cel orientat spre nord, dar care este suficient de mare pentru a face loc unui pat cu dimensiuni mari si marginit de noptiere. Plasarea patului pe peretii interiori si nu pe cei cu ferestre elibereaza peretii si face ferestrele sa para mai ample. Inainte de a amenaja dormitorul in camere, ganditi-va de cata lumina va beneficia fiecare moment importatn din zi dar si in alte notimpuri.

Daca dormitorul este amplasat in camere care au ferestre orientate spre sud puteti oricand sa apelati la perdele, la draperii, la obloane si la jaluzele metalcie, orizontale sau verticale.

Cum in general avem tendinta de a aduna lucruri de care in timp ajungem sa nu mai avem nevoie, si pe care cu timpul nici macar nu ami avem unde sa le depozitam,  o idee buna este sa facem spatii de stocare sb formade camere unde sa amplasam sertare. Astfel spatiile din dormitoare vor fi ocupate doar cu ceea ce ne trebuie, fara piese de mobilier suplimentare care sa umple spatiul in mod inutil.

Cei mai multi dintre noi vor sa cumpere numai piese de mobilier interesante, si astfel o casa se poate mobila ara sa aruncam toate corpurile care nu se afla la vedere. Puteti de exemplu sa faceti o bucatarie mai veche si care e mai uzata sa arate bine. Nu trebuie decat sa aveti dimensiuni pentru usile pe care vreti sa le schimbati. Daca vreti sa aveti mobila de firma puteti sa cumparati separat fiecare corp.