browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cum amenajam livingul?

Sufrageriile pot sa aiba scopuri diferite si tinand cont de persoanele care stau in ele. Sunt case in care livingul este un loc in care se aduna familia iar in altele livingul se utilizeaza numai atuncic and vin musafirii. Idniferent de modul cum se foloseste livingul exista mai multe aspecte de care ar fi bine sa tineti cont atunci cand doriti sa amenajati o sufragerie. Stabiliti si un centru al camerei si puenti mobila in jurul sau. Sutn si unele incaperi pentru care pucntul focal este un semineu sau o fereastra, si in  altele pucntul focal poate sa fie o piesa de mobilier ori un alt obiect lasat in respectiva incapere.

Folositi mobila pentru a face spatii de conversatie. Oamenii trebuie sa se simta cat mai bine in momentul in care stau in sufragerie si nu trebuie sa fie nevoiti sa sisi schimbe de fiecare data pozitia ori sa strige unii la altii. In cazul in care sufrageria e mar trebuie sa faceti aceste zone de conversatie.

Tineti cont si de traficul din incapere pentru ca este foarte important. Lasati un spatiu acre sa circule pentru ca persoanele care se afla acolo sas e deplaseze liber fara sa fie necesar sa evite nenumarate obstacole.

Lasati distante intre mobila si perete. Daca lipti toate obiectele de mobilier de perete veti face o greseala foarte des intalnita in amenajari. Masurati cu atentie spatiul pe care il aveti inainte de a determina ce canapea sau ce tabureti trebuie sa cumparati. Nu trebuie sa fie nici oarte mici dar nici foatre mari. In general sufrageriile au dimensiuni medii se se pot alege elementele de mobilier de dimensiuni medii. De asemenea puteti sa le desentati inaite pentru a va face o imagine generala precisa in legatura cu modul in care ele se vor integra.

Masutele de cafea sunt in general in mijlocul zonelor de conversatie din sufragerie si daca alegeti sa folositi una e bine sa tineti cont ca trebuie sa nu fie foarte inalta. Mai exact masuta de cagea trebuie sa fie mai mica decat scaunele si canapeaua care se afla langa ea. Fiti atenti si la lungime amesei care ar trebui sa fie doar doua treimi din lungimea canapelei.